Over Hestia Bouw

Residentiële nieuwbouw

Hestia Bouw heeft een duidelijke visie: het aanbieden van een betaalbare woonst met hoogwaardige afwerking en kwaliteit.

Met onze jarenlange ervaring begeleiden we u graag bij de aankoop van uw nieuwe woonst. U kan rekenen op onze professionele ondersteuning en begeleiding. We zorgen ervoor dat u uw budget optimaliseert dankzij onze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Kortom bouwen zonder zorgen.

Verkoop en verhuur woningen en appartementen

Hestia Bouw beschikt over een afdeling immobiliën, namelijk Hestia Immo. Als erkend vastgoedmakelaar met BIV-nummer staan 508 998 staan we u graag professioneel bij bij de verkoop of verhuur van uw woonst.

Ook indien u op zoek bent naar een syndicus, kunt u bij ons terecht. Kortom verkopen en verhuren zonder zorgen.

Moderne architectuur

We bieden veel aandacht aan een moderne hedendaagse stijl. Als klant bij Hestia Bouw bent u zeker dat er gebouwd wordt met de nieuwste technieken.

Energiezuinig bouwen

We streven naar een laag energiepijl. We hanteren daarvoor een energievriendelijke indeling en isolerende bouwmaterialen volgens de huidige normen.

Afwerking naar uw smaak

U heeft inspraak in de afwerking naar uw wensen met gebruik van duurzame materialen. Een open en transparante communicatie staat hierin centraal.

Renovatieprojecten

Heeft u een woonst om te renoveren? Zoekt u begeleiding in uw renovatieproject? Samen met u en de architect vormen wij een team..

Wij begeleiden u bij de keuze van materialen, zorgen voor de opvolging en coördinatie van de werken. We werken dan ook samen met vakbekwame stielmannen, die u een perfecte afwerking bezorgen. Kortom renoveren zonder zorgen.

15 jaar ervaring

We hebben reeds 15 jaar ervaring in de vastgoedsector, renovaties van woningen, aankoop/verkoop/verhuur van opbrengstwoningen, gespecialiseerd in nieuwbouw.

Ervaren aannemers

Wij werken samen met ervaren aannemers, die reeds jarenlang actief zijn in hun vak. Hun reputatie biedt dan ook het extra vertrouwen.

Tevreden klanten

Hestia Bouw staat voor stijlvol en efficiënt bouwen met inspraak van onze klanten. We betrekken de klant van bij de start van het project.

Telefoonnummer:

0032494 808762

 

Emailadres

info@hestiabouw.be