Projecten / Te koop

Heilig Grafstraat 2-4 te Eeklo

Dit project ligt vlakbij het winkelcentrum en verschillende invalswegen met een vlotte bereikbaarheid. Deze residentie omvat 25 moderne en energiezuinige appartementen. Hierbij staat het creëren van een parkgevoel met een wijds uitzicht centraal. Uiterst aangenaam wonen.

Heilig Grafstraat 4B te 9900 Eeklo

Mooi appartement gelegen op de bovenste verdieping van de residentie Ridder Karel. Het appartement biedt veel ruimte en open zicht. Het appartement beschikt over veel zoninval, alsook een evenwicht tussen wonen in de stad met de nodige rust om zich heen.

De indeling is als volgt: inkom met aparte toilet, ruime leefruimte met open keuken met kwalitatieve toestellen, 2 slaapkamers, bergruimte en badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo. Dit appartement heeft ook een staanplaats in de ondergrondse parking en aansluitend een ruime berging. 

De ligging is ideaal, dichtbij de Delhaize en op korte afstand van het winkelcentrum van Eeklo.

Voor een bezoek, bel naar 0494 808762

 

Poperingestraat 21 in 9000 Gent

Deze woonst is gelegen in de Poperingestraat in Gent, op een terrein van 1200 m2. Dit is een totaal renovatieproject. Vraag vrijblijvend meer informatie.

Assistentieflat Zwevegem

Een zeer mooie assistentieflat in Residentie Vijverhof met een oppervlakte van ongeveer 70 m2, beschikt over een ruime living, een open keuken, een slaapkamer, een berging, een badkamer, een privéterras en een kelderberging met ondergrondse autostaanplaats. Het gehele appartement is – net als de residentie – rolstoelleefbaar, met een inrijdouche in de badkamer en een aangepaste keuken met toestellen. Er is veel aandacht besteed aan kwalitatieve materialen, inbouwspots, verzonken overgangen. De residentie biedt de bewoners alle comfort, namelijk een sauna, infraroodstraling, fitness, kapsalon, brasserie,...


De residentie is een zeer mooi afgewerkt gebouw en zeker een bezoek waard!

Assistentieflat te koop in Evergem

Mooi appartement in de residentie Orangerie in Evergem. Op een boogscheut van de stadskern van Gent, vindt u deze splinternieuwe residentie terug, voorzien van alle comfort en luxe. Hier biedt men ontspanning, plezier en gezelschap. Hier voelt u zich nooit alleen. Kunt u wat hulp gebruiken of nood aan een zorgeloos leven? Maak gebruik van een uitgebreide waaier aan diensten. Dit appartement heeft alles wat u nodig heeft. Een ruime leefruimte, volledig uitgeruste keuken en badkamer, mooi terras en alles rolstoeltoegankelijk.

Zeker een aanrader om te bezoeken!

Assistentieflat Oudenaarde

De stadskern van Oudenaarde is sinds 2016 een prachtige residentie rijker. In dit complex staat er een zeer mooie assistentieflat te koop met een oppervlakte van ongeveer 53 m2, beschikt over een ruime living, een open keuken, een slaapkamer, een berging, een badkamer, een privéterras van 4m2 en een kelderberging. Het gehele appartement is – net als de residentie – rolstoelleefbaar, met een inrijdouche in de badkamer en een aangepaste keuken met toestellen. Er is veel aandacht besteed aan kwalitatieve materialen, inbouwspots, verzonken overgangen. De residentie biedt de bewoners alle comfort, namelijk een sauna, infraroodstraling, fitness, kapsalon, brasserie,...

Hier genieten heel wat 65-plussers van een woonst die zowel volledige ondersteuning als totale vrijheid biedt.


In de residentie werd veel aandacht besteed aan een perfecte afwerking en is zeker een bezoek waard!

 

Merendreedorp 17

Dit is een gebouw bestaande uit 7 appartementen. 

Deze appartementen zijn heel ruim en lichtrijk ingedeeld, met een garagebox aanpalend aan het gebouw. 

 

Grote Markt Zelzate, residentie Mercatus

9 lichtrijke appartementen

Ruime en lichtrijke appartementen met leefruimte, open keuken, badkamer, 1 à 2 slaapkamers. De dakappartementen beschikken over een grote mezzanine, die tevens kan dienen als tweede slaapkamer of hobbykamer of bureel. De leefruimtes van de appartementen zijn zuidelijk gericht. Alle appartementen zijn voorzien van domotica en vloerverwarming. Centraal staat de energiezuinigheid en de comfortabele woongelegenheid in het centrum van de stad.

 

Een bouwproject bespreken?

Neem contact op met ons en wij maken een afspraak om uw wensen en verwachtingen met u te bespreken.

Moderne architectuur

We bieden veel aandacht aan een moderne hedendaagse stijl. Als klant bij Hestia Bouw bent u zeker dat er gebouwd wordt met de nieuwste technieken.

Energiezuinig bouwen

We streven naar een laag energiepijl. We hanteren daarvoor een energievriendelijke indeling en isolerende bouwmaterialen volgens de huidige normen.

Afwerking naar uw smaak

U heeft inspraak in de afwerking naar uw wensen met gebruik van duurzame materialen. Een open en transparante communicatie staat hierin centraal.

Telefoonnummer:

0032494 808762

 

Emailadres

info@hestiabouw.be